Το Φεστιβάλ

Φεστιβάλ 2008

 

Καλώς ορίσατε στο ΕΜΟΤΙΟΝ PICTURES

 

Υπό τους ήχους dub, progressive και psychedelic ηλεκτρονικής μουσικής του Πασκάλ Κλέιμαν, του «DJ που σκρατσάρει με τα πόδια του», έπεσε το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουνίου η αυλαία για το Emotion Pictures -2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία.

Το Φεστιβάλ που διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, με πρωτοβουλία του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Θεόδωρου Ρουσόπουλου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 5.000 θεατές στο τριήμερο που διήρκησε (21-23/6).

Την τελετή λήξης παρουσίασε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ μεταξύ άλλων την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, κ. Χρήστος Παναγόπουλος, η Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής της Unesco, κ. Μαρία - Αικατερίνη Παπαχριστοπούλου Τζιτζικώστα, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Μουσείου Μπενάκη κ. Αιμιλία Γερουλάνου, ο ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Πολιτισμού κ. Βασίλης Κεσίσογλου κ.α.

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Emotion Pictures Μαρία Χατζημιχάλη - Παπαλιού ανανέωσε το ραντεβού για τον επόμενο Ιούνιο.

 

  • Δείτε το σποτ του Φεστιβάλ στο youtube
  • Κατεβάστε το flyer του Φεστιβάλ(έγγραφο PDF, 463 KB)
  • Κατεβάστε την αφίσα του Φεστιβάλ (έγγραφο PDF, 510 KB)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DESIGNED BY COMMON SENSE
POWERED BY e-thelontis